Flere filtre

{{ctrl.activeAdditionalFiltersCount()}}

Beste mobilabonnement for barn

1
Databruk

Databruk

GB/mnd
0 GB 30 GB
2
Taletid

Taletid

/mnd
Fri tale
0 min Fri
3
SMS-bruk

SMS

SMS/mnd
Fri SMS
0 SMS Fri

Passende mobilabonnement til ditt forbruk

Viser {{ctrl.itemVisible()}} av {{ ::ctrl.list.length }} resultater.

Sortering: 

Mobilabonnement barn

Når man skal vurdere hvilket mobilabonnement for barn man ønsker å bruke, er det flere faktorer å vurdere. Ønsker du et billig abonnement, eller vil du ha et abonnement som du har god kontroll over? Hvor tidlig kan man la barna få eget mobilabonnement? Vi har laget en oversikt som viser hvilke mobilabonnement barn bør ha.

Når bør barn få mobilabonnement?

Det er mange som lurer på hvor tidlig man kan skaffe mobilabonnement til barna. Dette har vært en diskusjon i lang tid, og i dag vil nok mange foreldre gi barna mobilabonnement for barn tidligere enn man gjorde for 10 år siden. Det er mange fordeler med at barna har mobilabonnement, men det kan også være en utfordring å sikre at de ikke bruker abonnementet feil slik at foreldrene plutselig får uventede regninger.

Det er alltid en fordel å kunne nå barna når de er ute og leker, og vite at de faktisk svarer når man ringer dem, selv om dette også betyr at man trenger å lære dem opp til hvordan de får lov til å bruke abonnementet. Mange foreldre liker å ha en viss kontroll om barna skulle finne på å bruke abonnementet annerledes enn de får lov til.

Noen foreldre vil la barna få mobilabonnement for barn med en gang de er gamle nok til til å klare å bruke en mobiltelefon og kan dermed ønske at de kan ringe hjem når de er 3 eller 4 år gamle. Det kan være vanskelig for barn å forstå hva et mobilabonnement for barn betyr når de er så små. Men dette må være opp til foreldrene til barna. Hvis man ønsker at de skal ha mobilabonnement for barn når de er 3-4 år gamle, eller om man synes det er tidlig nok at de har abonnement når de er 7-8, så må foreldrene vurdere om de kan håndtere abonnementet på en forsvarlig måte. Foreldrene vil være juridisk ansvarlig og må betale for bruken.

Hvilket mobilabonnement barn er best?

Hvilket mobilabonnement for barn er det beste? Du kan finne noen mobilabonnement for barn som er billige, men ikke alle gir deg mulighet for å sette et tak for bruk i tilfelle barna gjør noe feil slik at de bruker mer datatrafikk enn de skal. Når barna er små, ønsker foreldrene gjerne kun å kunne ringe dem slik at de vet hvor de er. Det er ikke sikkert at de vil at barna skal bruke datatrafikk på telefonen, men det kan være greit at de har litt inkludert slik at de kan bruke noen apper som krever internett. Hvis man for eksempel setter en grense på 1GB inkludert, velger man vekk de som har lav inkludert datatrafikk. Mobilabonnement for barn med best pris for minimum 1GB er i dag Hello 1GB til 98 kr per måned. Dette er tett etterfulgt av Ice mobil 1GB til 99 kr per måned. Forskjellen mellom disse er at Hello 1GB har en maksgrense på 400 kr per måned om man bruker datatrafikk utover det som er inkludert. Det vil si at foreldre har en viss sikkerhet for at abonnementet ikke overstiger dette beløpet hver måned.

Makspriser for barn

Makspriser for mobilabonnement for barn er en fordel slik at foreldre har full kontroll over hvordan barna bruker abonnementet. Selv om barna er ansvarsfulle, kan de forsøke ting som de ikke vet vil koste penger. De forstår ikke alltid i veldig ung alder at foreldrene faktisk må betale for bruken selv om de ikke visste at det kostet penger.

Andre viktige faktorer for mobilabonnement barn

De viktigste faktorene med mobilabonnement for barn er pris og databruk. Men en annen viktig faktor er at det er dekning i området de leker. Både Telenor og Telia sine nett er nå godt utbygd og gir mulighet for at man har god dekning nesten uansett hvor man bor. Men dette kan være viktig å sjekke.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (894 stemmer, 3,51 i snitt )
Loading...
Mobilabonnement barn

Finn de beste prisene på mobilabonnement for barn på Mobilabonnement1.no!