Uforpliktende tilbud

Bedriftsabonnement

Få individuelle tilbud på bedriftsabonnement fra flere operatører.

  1. Fyll ut skjemaet til høyre.
  2. Avvent en e-post med ulike tilbud fra en rekke operatører.
  3. Sammenlign tilbudene, velg det gunstigste og spar penger.
Bedriftsabonnement
Få tilbud på bedriftsabonnement med Mobilabonnement1!

Flere leverandører å velge mellom for bedriftsabonnement

Når du ønsker å finne et nytt bedriftsabonnement for organisasjonen din, har du flere muligheter for hvilket abonnement du velger. Bedriftsabonnement er tilpasset nødvendig bruk for ansatte, og har derfor andre betingelser enn private mobilabonnement har. Ofte så vil tilbudene for bedriftsabonnement inkludere mindre datatrafikk enn privatabonnement. Det er fordi ansatte ikke alltid har det samme behovet for å bruke datatrafikk som man har på private abonnementer. Utover dette er vurderingene for valg av firmaabonnement for mange basert på hvilke muligheter man har overfor abonnementene. Mange ønsker også å ha kontroll over å kunne enkelt bestille abonnement for nye ansatte uten å måtte kontakte kundeservice hver gang.

Når du skal velge leverandør av mobilabonnement for bedrift, bør du også vurdere hvilket nettverk du ønsker at ditt abonnement skal benytte. Man kan oppleve i noen bygg at det kan være begrenset dekning for det ene eller det andre nettverket. Da bør valget av bedriftsabonnement være knyttet mot hvor dine ansatte har behov for å benytte abonnementet. Om man velger et abonnement som benytter et nettverk som ikke har dekning der dine ansatte ofte jobber, så kan man få en utfordring. Men nye funksjonaliteter som at man kan benytte Wi-Fi til mobile samtaler, kan hjelpe på denne utfordringen.

Datatrafikk

Behovene for bedriftsabonnement er annerledes enn dem for private abonnementer. For eksempel er behovet for streaming og sosiale medier mindre for en ansatt i en bedrift enn det er for en tenåring med et privat abonnement. På grunn av dette inkluderer ofte tilbudene for bedriftsabonnement mindre datatrafikk enn om man har et privat abonnement. I stedet følger andre tjenester med bedriftsabonnement som man kan administrere med tilgang til administrasjonsløsninger for abonnementet. Dette er som oftest praktisk for de fleste bedrifter, da de ansatte klarer seg med mindre datatrafikk siden de ofte er på kontoret og pålogget en PC. Men noen ansatte har større behov for datatrafikk enn andre. I så fall kan man øke datatrafikken for disse spesifikke abonnementene mot en noe høyere pris for vedkommende sitt abonnement.

Mobile nettverk

Hvilket mobile nettverk ditt bedriftsabonnement benytter, er av betydning for hvilket mobilabonnement bedrift du velger. Selv om de nettverksleverandørene som finnes å velge mellom reklamerer med god dekning alle steder du vanligvis befinner deg, så opplever man til tider avvik. Det finnes steder selv i større byer som ikke har god nok dekning, og det kan være en ulempe for ansatte i bedriften din om de opplever slike problemer. Du ønsker ikke at ansatte skal få problemer med å utføre jobben sin effektivt på grunn av feil valg av nettverk. Om du ønsker å bekrefte dekningen, kan du teste dette i forkant med et eksisterende abonnement. Valgmulighetene er i hovedsak mellom Telenor og Telia sine mobile nettverk, så det er enkelt å finne ut om du vil benytte et bedriftsabonnement som benytter det ene eller det andre nettverket. I de fleste situasjoner så vil ikke dette være en utfordring. Vanligvis fungerer begge mobile nettverk der du befinner deg.

Vurderinger for bedriftsabonnement

Vurderinger i forbindelse med hvilket mobilabonnement for bedrift du skal velge inkluderer hvor mye datatrafikk du trenger, hvilke administrative løsninger du har for abonnementet og hvilket nettverk du velger, i tillegg til pris for bruk. Den totale prisen vil avhenge av hva du bestemmer med hensyn til disse valgene. Ved valg av feil bedriftsabonnement i forhold til behov, så kan du oppleve en del misnøye i bedriften. Ansatte ønsker å kunne utføre jobben sin uten å måtte forholde seg til begrensninger som er for lave i sitt abonnement. Men hvis du er usikker på hva behovet er, så kan det være lurt å starte med en rimelig pakke, og eventuelt utvide etter behov.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (806 stemmer, 5,00 i snitt )
Loading...