Flere filtre

{{ctrl.activeAdditionalFiltersCount()}}

Billige mobilabonnement

1
Databruk

Databruk

GB/mnd
0 GB 30 GB
2
Taletid

Taletid

/mnd
Fri tale
0 min Fri
3
SMS-bruk

SMS

SMS/mnd
Fri SMS
0 SMS Fri

Passende mobilabonnement til ditt forbruk

Viser {{ctrl.itemVisible()}} av {{ ::ctrl.list.length }} resultater.

Sortering: 

Billig mobilabonnement

Ved å velge billig mobilabonnement kan mye penger spares. Dette gjelder særlig familier med flere medlemmer, hvor hver enkelt har et mer eller mindre billig mobilabonnement.

Men hvilket mobilabonnement skal du velge? Dette spørsmålet er det mange som vil få svar på. Det kommer an på forbruket ditt. Internett-forbindelse har vært stadig viktigere i de siste årene, og det er lurt å vite hvor mye data du bruker for å finne ut hvilket billig mobilabonnement du bør velge. Det går an å skaffe seg et billig mobilabonnement til cirka tohundrelappen med fritt antall tekstmeldinger, ringeminutter og noe data.

Det er da prisen per GB som i all hovedsak er viktig for hvilket mobilabonnement som passer best til deg. Dessuten er det flere kriterier man bør ta i betraktning, og vi skal se nærmere på dem under.

Hvordan finner jeg et billig mobilabonnement?

Å finne det riktige abonnementet er en prekær oppgave for mang en forbruker i dag. Når en først er sikker på hva en vil, dvs. hva mobilbruken til vedkommende er, kan en benytte seg av vår databeregner under for å filtrere abonnement etter tre kriterier: datamengde, ringeminutter og SMS/MMS. Denne funksjonaliteten forenkler jobben å finne et billig mobilabonnement som står i samsvar med ens behov.

Per dags dato domineres hele dekningsnettverket i Norge av to aktører: Netcom og Telenor. Begge disse selskapene er stor kompetanse innen sitt fag, så du kan være trygg på at tilkoblingen til nettverket vil være solid. Dessuten er det slik at dekningsstyrken varierer på visse steder, så det kan være snedig å sjekke dekningskartet til ovenstående selskaper.

Med et billig mobilabonnement får man vanligvis en fast datamengde, antall ringeminutter, SMS og MMS. Enkelte tjenester kan koste ekstra, slik som å ringe til utlandet, ringe til fasttelefon eller spesialnummer. Det er derfor essensielt å gå gjennom mobiloperatørens betingelser. I de siste årene har mangt et mobilselskap tjent seg rikt på å belaste kundene sine ekstra for databruk utenfor Norden. Altså husk å slå av mobildata neste gang du skal til syden!

Finn ut hvor mye du bruker

Som nevnt ovenfor kan du benytte vårt sammenligningsverktøy for å finne et billig mobilabonnement. Men for å komme til det steget trenger du først å vite hva mobilbruken din er. Du anbefales derfor å logge inn hos din mobiloperatør og sjekke din kontooversikt. Der finner du statistikk om din bruk av ringeminutter, tekstmeldinger, MMS og data i den foregående perioden.

Hvis du derimot ikke finner en slik oversikt, kan du ta utgangspunkt i dine mobilregninger. Analyser det siste halvåret med kritiske øyne og still deg selv følgende spørsmål:

  • Hvor mange ringeminutter bruker jeg i snitt per måned? Pleier jeg å overskride talegrensen og kunne jeg ha dratt nytte av fri tale? I tilfelle du har fri tale: trenger jeg virkelig fri tale?
  • Hvor mange tekstmeldinger har du sendt de siste 6 månedene? Sjansen er høy at du ikke har sendt akkurat mange, da de mest hyppig brukte kommunikasjonsplattformene er nettbaserte og dermed kostnadsfrie.
  • Sender jeg MMS i det hele tatt?
  • Hvor mye data trenger jeg? Kan jeg iverksette noen tiltak for å begrense databruken når tilkoblet mobilnettverket?

Benytt en databeregner for å avsløre billig mobilabonnement

Det ville være litt av en oppgave å slavisk sammenligne alle mobilabonnement som er tilgjengelig. Vitende at det fantes et reelt behov for det, utviklet vi nettopp denne siden for å forsyne forbrukere med presis informasjon om mobiltelefoni i Norge. Med verktøyet vårt kan du finne et billig mobilabonnement på et par sekunder.

Så snart du er klar over forbruket ditt, tast inn tall for data, tale og SMS og gå gjennom søkeresultatene (abonnementene er i stigende rekkefølge, sortert etter pris). Hvis du representerer en bedrift, er vi glade for å meddele at vi har inkludert mobilabonnement til bedrifter også!

Ikke helt fri tale likevel

Mangt et mobilselskap som tilbyr billig mobilabonnement, lokker sine kunder med fri tale. Dessuten har det seg slik at også fri tale-abonnementene er begrenset. Hos enkelte operatører kan du bli belastet for taletid og SMS-bruk som overstiger 20 000 ringeminutter og henholdsvis tekstmeldinger. Riktignok må du snakke over 11 timer i snitt hver dag for å oppfylle dette kriteriet, så for de fleste dødelige vil dette ikke være noe som helst problem.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (803 stemmer, 5,00 i snitt )
Loading...

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (803 stemmer, 5,00 i snitt )
Loading...
Billig mobilabonnement

Ved bruk av vår kalkulator finner du raskt og enkelt et billig mobilabonnement.