Flere filtre

{{ctrl.activeAdditionalFiltersCount()}}

Finn billigste kontantkort i 2018

1
Databruk

Databruk

GB/mnd
0 GB 30 GB
2
Taletid

Taletid

/mnd
Fri tale
0 min Fri
3
SMS-bruk

SMS

SMS/mnd
Fri SMS
0 SMS Fri

Passende mobilabonnement til ditt forbruk

Viser {{ctrl.itemVisible()}} av {{ ::ctrl.list.length }} resultater.

Sortering: 

Billigste kontantkort

Billigste kontantkort har ikke endret strukturen så mye siden de først kom på markedet. Disse kortene tar fortsatt enhetspriser for den typen trafikk du benytter. Men det er stor forskjell fra leverandør til leverandør på prisene for tale, SMS, MMS og data. Datatrafikk kan variere fra 0,99 kr/MB til 15 kr/MB, så det er absolutt verdt å vurdere hvilken av leverandørene man benytter. Men som med abonnementer, så må man vurdere hvordan man bruker telefonen i forhold til hvilket abonnement man velger. De abonnementene som har billig tale, har ofte noe dyrere datatrafikk. Og de som har dyrest datatrafikk, opp mot 15 kr/MB, har ofte begrensninger på 15 kr/dag, som betyr at dette er et abonnement hvor man aldri kan benytte mer enn 15 kr/dag i datatrafikk.

Når du skal ha abonnement til barna, og du vil være sikker på at de ikke bruker mer enn de får lov til, kan dette være glimrende løsninger. Om man i tillegg har en makspris på data per dag, får man en løsning som ikke blir spesielt kostbar selv om de bruker en del data. Så det er viktig å vurdere hvilken løsning du ønsker å benytte. Med kontantkort er prisforskjellen stor, og derfor viktig å vurdere.

Tips: Sammenlign ulike mobilabonnement her

Fordeler med billigste kontantkort

Den store fordelen med kontantkort, er at du har total kontroll. Om man ønsker en løsning for barna, eller for bredbånd på hytta, så er dette en ypperlig løsning. Det er stor forskjell i pris, men om du ønsker billigste kontantkort for tale, så finner man greit frem til det abonnementet som er det billigste kontantkortet for tale. Vil man ha det billigste kontantkortet for datatrafikk, så må man vurdere hvor mye man ønsker å bruke. Om du vil ha mulighet til å bruke en del datatrafikk, så gir noen av de billigste kontantkortabonnementene deg mulighet til å benytte så mye data du vil for 10 kr/dag, eller 15 kr/dag. Ulempen er at når du passerer en viss datamengde, så reduseres hastigheten. Men om du ønsker full kontroll over utgiftene, er det bedre med et abonnement som gir begrenset hastighet, enn et som tømmes helt.

Men med fordeler, så følger ofte ulemper også. En ulempe ved å ha kontantkort, er at man må huske å fylle på det en gang i året om man bruker det lite. Mobilselskapene ønsker å frigi telefonnumrene, og derfor har de innført at man må huske på å fylle på kortet en gang i året. Men om man bruker abonnementet regelmessig, så blir ikke dette et problem.

Dyrere enn abonnement

Selv om du velger det billigste kontantkortet, så vil du vanligvis oppleve at et kontantkort er dyrere enn et abonnement. Noen ganger er det bedre å betale litt ekstra for hvert tellerskritt eller for hver MB for å ha full kontroll, i stedet for å oppleve at barna stadig overskrider kvoten sin på mobilabonnementet. Når man skal lære barna om kostnader for å ha et mobilabonnement, er det ikke alltid så lett å forklare at det koster like mye når noen andre sender dem et bilde eller en video, som det gjøre når de selv gjør det.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (982 stemmer, 1,00 i snitt )
Loading...
Billigste kontantkort 2018

På Mobilabonnement1.no finner du billigste kontantkort.