Ice har kjøpt opp Hello

ICE har kjøpt Hello

Tidligere i juli kom nyheten om at Ice kjøpte 40.000 privatkunder til Hello for 75 millioner kroner. Dette er enda en indikasjon på at Ice er å regne som en alvorlig utfordrer til både Telenor og Telia etter at de var først til å lansere datarulling i Norge. Kundene til Hello blir dermed tvangsflyttet etter sommerferien, men det er fortsatt uvisst når nøyaktig endringen skal skje.

Komplett begynner med salg av rutere

Komplett rutere

Den nyetablerte tilbyderen av mobilabonnement og mobilt bredbånd Komplett inngår samarbeid med nettverksprodusenten Jensen Scandinavia. I en pressemelding på sine hjemmesider skriver den Sandefjord-baserte teleoperatøren at de har et mål om å tilby et stabilt hjemmenettverk til en rimelig pris.

Operatørlås vs. bindingstid

Operatørlås

Man forveksler ofte operatørlås med bindingstid selv om det dreier seg om to uavhengige ting. I denne artikkelen vil vi gjøre deg oppmerksom på forskjellen mellom disse to begrepene.

Fri EU-roaming fra 15. juni

EU-roaming

Fra 15. juni i år vil nye EU-regler fjerne roaming-avgiften du betaler når du er i utlandet. Dette vil også implisere at mobiloperatører øker kostnaden på de fleste mobilabonnement resten av året.

Bytte mobilabonnement? 3 ting du bør tenke på!

Bytte mobilabonnement

Enkel prosess å bytte mobilabonnement Prosessen med å bytte mobilabonnement er blitt enklere etter hvert som konkurransen er blitt større og man også har fått noen føringer i bransjen slik at bytte skal være enkelt.

Hvordan velger man riktig mobilabonnement?

Billig abonnement

Tips til å finne et billig abonnement Det er flere måter man kan få et billig abonnement på. Man kan enten finne ut hvor mye datatrafikk man bruker, og tenke gjennom hvor mye man er i utlandet. Med denne informasjonen i bakhodet kan man så lete seg frem til det billigste abonnementet som tilfredsstiller kriteriene.