Operatørlås vs. bindingstid

Operatørlås

Man forveksler ofte operatørlås med bindingstid selv om det dreier seg om to uavhengige ting. I denne artikkelen vil vi gjøre deg oppmerksom på forskjellen mellom disse to begrepene.

Fri EU-roaming fra 15. juni

EU-roaming

Fra 15. juni i år vil nye EU-regler fjerne roaming-avgiften du betaler når du er i utlandet. Dette vil også implisere at mobiloperatører øker kostnaden på de fleste mobilabonnement resten av året.

Fjordkraft entrer mobiltelefonimarkedet

Fjordkraft

Den kjente strømleverandøren går inn i nytt marked. I følge administrerende direktør i Fjordkraft, Rolf Barmen, er veien fra mobilabonnement til strømabonnement kort.

Djuice legges ned og overføres til Telenor

Djuice

Tidligere i mars besluttet Telenor å avvikle merkevaren djuice og overføre alle kunder til morselskapet. Djuice slutter etter 17 års tilstedeværelse på det norske markedet.

Bytte mobilabonnement? 3 ting du bør tenke på!

Bytte mobilabonnement

Enkel prosess å bytte mobilabonnement Prosessen med å bytte mobilabonnement er blitt enklere etter hvert som konkurransen er blitt større og man også har fått noen føringer i bransjen slik at bytte skal være enkelt.

Billigste kontantkort

Billigste kontantkort

Kontantkort har enkle prismodeller Kontantkort har ikke endret strukturen så mye siden de først kom på markedet. Disse kortene tar fortsatt enhetspriser for den typen trafikk du benytter.

Hvordan får man et billig abonnement?

Billig abonnement

Tips til å finne et billig abonnement Det er flere måter man kan få et billig abonnement på. Man kan enten finne ut hvor mye datatrafikk man bruker, og tenke gjennom hvor mye man er i utlandet. Med denne informasjonen i bakhodet kan man så lete seg frem til det billigste abonnementet som tilfredsstiller kriteriene.