Flere filtre

{{ctrl.activeAdditionalFiltersCount()}}

Finn beste kontantkort i 2018

1
Databruk

Databruk

GB/mnd
0 GB 30 GB
2
Taletid

Taletid

/mnd
Fri tale
0 min Fri
3
SMS-bruk

SMS

SMS/mnd
Fri SMS
0 SMS Fri

Passende mobilabonnement til ditt forbruk

Viser {{ctrl.itemVisible()}} av {{ ::ctrl.list.length }} resultater.

Sortering: 

Kontantkort

Et kontantkort kan være praktisk i mange sammenhenger. Noen ganger trenger man kun et telefonnummer raskt uten at man ønsker å starte en månedlig fakturering. Da er det praktisk at man kan ta en rask tur innom en butikk og være på nett innen kort tid uten at man binder seg til noe annet enn de første tellerskrittene som er inkludert. På grunn av enkelheten med kontantkort i forhold til å binde seg til et abonnement, er dette en god inntektskilde for teleselskapene. Selv om man tidligere var temmelig anonym med et kontantkort, har dette i de siste årene blitt strammet inn. Det er fordi mange benyttet denne typen tjenester når de ikke ønsket å kunne spores. I dag må alle kontantkort registreres slik at disse ikke skal misbrukes, men brukes der det gir faktiske fordeler overfor et abonnement.

Når velge kontantkort fremfor abonnement?

I mange tilfeller trenger man kun en mulighet for å ringe mobilt på kort tid. Man ønsker ikke å skulle betale en fast månedlig avgift i etterkant, men vil heller betale for når man bruker det. I denne forbindelsen er det meget praktisk med et kontantkort som du fyller på akkurat når du har tenkt å benytte det. I tillegg til at det er raskt å komme i gang, så kan man også få full kontroll over bruk. Hvis man vil gi barn muligheten til å teste å ha mobiltelefon for å vise at de forstår at det koster penger, så gir kontantkortet en mulighet til å få full kontroll over bruken. Et annet område hvor man har en fordel ved å bruke kontantkort, er om man kun er i Norge på besøk, men vil unngå å benytte sitt utenlandske abonnement som koster mye mer mens man er der.

Enkelt å komme i gang med kontantkort

Det er enkelt å komme i gang med kontantkort, og det er en av de største fordelene med det. Om du har en telefon liggende, kan du få tak i startpakker for kontantkort på forskjellige steder, men i noen tilfeller må du innom en teleforhandler for å få den. Denne aktiverer de på få minutter, og de fleste startpakkene inneholder noen tellerskritt slik at du kan ringe, sende SMS eller surfe på kontantkortet med en gang du har fått det. Når du er i gang, som bare er få minutter etter du har vært innom og hentet startpakken, så kan du benytte kontantkortet. Du kan også raskt fylle på kortet, enten ved hjelp av nettsiden til telefonselskapet, eller du kan kjøpe et påfyllingskort i en kiosk eller en dagligvarebutikk.

Full kontroll over bruk

Mange benytter kontantkort til første telefonen de gir sine barn slik at de kan få forståelse for hvor mye det koster å ha telefon. På denne måten har man full kontroll over at barna ikke bruker mer penger på telefon enn man tillater. Men dette er ikke eneste tilfellet når du kan trenge full kontroll over telefonbruken. Et annet tilfelle kan være at du er usikker på hvor mye datatrafikk du trenger. Da kan det være en fordel med et kontantkort hvor det ikke er mulig å bruke mer enn du har tenkt. Noen kontantkort har en daglig grense for hvor mye det er mulig å bruke, og da kan du til og med streame filmer på kortet uten å risikere å måtte betale mer enn du ønsker.

Tips: Finn ut hvor mye data du trenger

Norsk telefon for utenlandske besøkende

Når man bor i utlandet, enten det er fordi man er utenlandsk statsborger eller fordi man studerer eller jobber midlertidig der, så har man kanskje valgt å ha et utenlandsk telefonnummer. Når man da er på besøk i Norge, ønsker man gjerne ikke å benytte det utenlandske abonnementet. Man vil heller benytte et kontantkort for å holde kostnadene nede.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (1 514 stemmer, 5,00 i snitt )
Loading...
Kontantkort

På Mobilabonnement1.no kan du enkelt sammenligne kontantkort i Norge.