Flere filtre

{{ctrl.activeAdditionalFiltersCount()}}

Mobilabonnement best i test

1
Databruk

Databruk

GB/mnd
0 GB 30 GB
2
Taletid

Taletid

/mnd
Fri tale
0 min Fri
3
SMS-bruk

SMS

SMS/mnd
Fri SMS
0 SMS Fri

Passende mobilabonnement til ditt forbruk

Viser {{ctrl.itemVisible()}} av {{ ::ctrl.list.length }} resultater.

Sortering: 

Mobilabonnement best i test

Vi har, ved hjelp av vår anbefalingskalkulator, utført en vurdering av mobilabonnementer i Norge og kommet frem til en rangering delt opp på kategorier for lite bruk, medium bruk og mye bruk. På grunn av at tale, SMS og MMS oftest er inkludert, vurderer vi abonnementene på kroner per GB datatrafikk som er inkludert i mobilabonnementet. Prisene vi har brukt for vurderingen er hentet fra operatørenes nettsider 5. april 2016 og tar ikke hensyn til kampanjer eller tilbud. De tar heller ikke hensyn til dekning, kundeservice og annet. Dette er viktige faktorer, men på denne testen har vi valgt å fokusere kun på pris.

Kategorier for mobilabonnement best i test

For vurdering av mobilabonnement – best i test, har vi valgt å dele opp abonnementene i tre kategorier. De samme abonnementene passer ikke for alle brukere, og det er derfor ikke relevant å sammenlikne alle på samme premisser. For lite bruk, medium bruk og mye bruk kategorier har vi delt opp i opptil kr 100 per måned, opptil kr 200 og opptil kr 300. På grunn av at tale, SMS og MMS oftest er inkludert i mobilabonnementet, er det datatrafikk som er mest relevant å sammenlikne. For brukerne er det kroner pr. GB som teller, så det er dermed dette som vurderes i de forskjellige kategoriene.

Mobilabonnement best i test – opptil kr 100

I kategorien inntil kr 100 er det Ice.net som stikker av med seieren for mobilabonnement – best i test. Dette abonnementet slår Hello med knapp margin, dvs. kr 1 i måneden. Ice.net 1 GB inkluderer tale og SMS, og 1 GB datatrafikk. For de som benytter telefonen veldig lite til data, så holder 1 GB. Det vil si at du kan sjekke mail og sjekke innom Facebook ca en gang om dagen. Noe over det, så går du over datamengden. Men bruker du lite data, er dette bra nok. Konkurrentene til Ice.net og Hello tilbyr kun 250 MB data, og det er så vidt nok til å sjekke mail.

Mobilabonnement best i test – opptil kr 200

For under kr 200 per måned er Hello 3 GB det som blir mobilabonnement – best i test. Med 3GB kan den middels brukeren klare seg ganske greit. Du kan stort sett ubekymret bruke de vanligste sosiale mediene så mye som du føler for i tillegg til å sjekke mail og lese nettaviser. Hello 3 GB på kr 66 per GB er et godt steg foran Ice.net som har andre og tredje plassen for rundt 99kr per GB. Med dette abonnementet klarer man seg ganske bra så lenge man ikke streamer musikk eller film.

Mobilabonnement best i test – opptil kr 300

I kategorien opptil kr 300 er det Hello 10GB som stikker av med mobilabonnement best i test. Dette har langt bedre pris enn konkurrentene og det er derfor ingen tvil om at dette er det beste abonnementet for under kr 300. Toppfarten Hello oppgir på sine abonnementer er ganske lav, på 10MBit/s, og dette trekker tilbudet ned noe. Testen vår er en ren pristest, så de tar ikke hensyn til denne typen fakta. Hello bruker Telenor sitt nett, så dekningen er ganske bra. Dette er et abonnement som kan passe for de fleste. Man skal likevel tenke seg om før man streamer filmer over mobilabonnementene. Det er lurt å følge med på MB-teller på telefonen slik at man holder seg innenfor grensene. Forsøker man å streame HD film over Netflix, for eksempel, er 10 GB brukt opp på under en time.

Testen vår konkluderer at Ice.net og Hello i dag sloss om tetplassen for billigste mobilabonnement – best i test. Ikke alle faktorer er tatt med i denne testen. Vi fokuserer stort sett kun på pris per GB, som også er det mest relevante for de fleste. Med Telenordekning, får du god dekning og samme stabilitet i nettet som Telenorabonnementene har. Du kommer absolutt billig ut av det med disse alternativene.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (855 stemmer, 5,00 i snitt )
Loading...
Mobilabonnement best i test

Finn ut hvilket mobilabonnement som er best i test.