Flere filtre

{{ctrl.activeAdditionalFiltersCount()}}

Mobilabonnement familie

1
Databruk

Databruk

GB/mnd
0 GB 30 GB
2
Taletid

Taletid

/mnd
Fri tale
0 min Fri
3
SMS-bruk

SMS

SMS/mnd
Fri SMS
0 SMS Fri

Passende mobilabonnement til ditt forbruk

Viser {{ctrl.itemVisible()}} av {{ ::ctrl.list.length }} resultater.

Sortering: 

Mobilabonnement familie

Hvordan bør man velge mobilabonnement dersom man har familie? Det er et spørsmål som mange stiller seg i dag. Vi har tatt denne utfordringen seriøst og har sammenlignet alle mobilabonnement til familie som er tilgjengelige på det norske markedet i dag. Med Mobilabonnement1.no kan du dermed finne beste mobilabonnement familie til ditt hhv. deres forbruk.

Hvordan velge mobilabonnement familie?

Først og fremst bør du finne ut hvilke faktorer som er viktige for deg. Det finnes en rekke mobiloperatører som tilbyr mobilabonnement familie, men kun et fåtall (Telenor, Telia og delvis Ice.net) setter trendene og bestemmer hvordan utviklingen av mobilabonnement familie utarter seg. Den viktigste faktoren du bør forholde deg til, er datakvote. Bruker du mye data, bør du velge et mobilabonnement som har en større datakvote, men samtidig bør du være oppmerksom på at du muligens ikke kommer til å bruke opp hele datakvoten hver måned. Er det ditt tilfelle, bør du vurdere å kjøpe et mobilabonnement familie med data rollover. Det betyr at dersom du ikke bruker opp hele din datakvote i en viss måned, overføres den frie datamengden til neste måned.

Er du ikke sikker hvor mye data du egentlig trenger? Da bør du prøve vår datakalkulator.

Hvem bestemmer priser på mobilabonnement familie?

Mobilmarkedet i Norge ble så å si etablert av Telenor og det var også dem som bestemte mobilprisenes utvikling. Så snart GSM-nettet gjorde sin innmarsj i Norge, kom Netcom på banen og Telenor fikk plutselig en sterk utfordrer. Selv om en rekke andre mobiloperatører har prøvd seg etter Telenor og Netcom, som nå heter Telia, klarte disse to gigantene å ivareta majoriteten på markedet.

Trenger en familie mange mobilabonnement?

Hva skjer med mobilabonnement til familie i dag? I det siste har mobilmarkedet vokst betraktelig og det har kommet inn mange nye aktører på banen. Dessuten er det slik at en familie ikke bør betale mer enn nødvendig, og da er det viktig å benytte en kalkulator slik som Mobilabonnement1.no. Vi mener at det er viktig å ha flere mobilabonnement ettersom ulike medlemmer har ulike behov. Da er det like greit ikke å betale for mye man egentlig ikke trenger.

Mobilabonnement familie – konklusjon?

Mobilmarkedet er i rivende utvikling og det er vanskelig å si hvilket mobilabonnement som passer best til din familie. Det er heller ikke noe fasitsvar på om du trenger samme mobilabonnement til alle familiemedlemmer. Vi i Mobilabonnement1.no synes det er viktig å følge med priser på mobilabonnement familie regelmessig og ikke være redd for å bytte mobiloperatør når det måtte passe.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (5 124 stemmer, 0,00 i snitt )
Loading...
Mobilabonnement familie

Mobilabonnement1.no er godkjent av Nkom (tidligere Post- og teletilsynet). For deg betyr det at tjenesten er:

  • Pålitelig
  • Aktuell
  • Transparent
Les mer om oss her.