Mobilabonnement kalkulator

1
Hvor mye data bruker du?

Databruk

GB/mnd
0 GB 20 GB
2
Hvor ofte ringer du?

Taletid

/mnd
Fri tale
0 min Fri
3
Hvor mange SMS sender du?

SMS

SMS/mnd
Fri SMS
0 SMS Fri

Passende mobilabonnement til ditt forbruk

Sortering: 

Mobilabonnement kalkulator

Mobilabonnement kalkulator hjelper deg å finne frem

Når du raskt vil finne frem til det billigste mobilabonnementet for deg, så kan dette være en noe tidkrevende prosess. Men i stedet for å gå gjennom hvert abonnement hos hver leverandør for å finne ut hva som er billigst, kan du benytte vår mobilabonnement kalkulator. Da kan du bare ta stilling til noen av de viktigste valgene for mobilabonnement, så vil du få ut en liste med anbefalte abonnementer som svarer til kriteriene dine. På denne måten slipper du å sjekke med alle leverandørene. I stedet kan du bare gå gjennom listen og sjekke detaljer for hvert av abonnementene, og ta valget ditt ut fra den informasjonen.

Tips: Prøv vår mobilabonnement kalkulator her!

Om du kun ønsker å finne det billigste abonnementet og heller tilpasse bruken din til dette abonnementet, så er det bare å ta det laveste valget for hvert av kriteriene i mobilabonnement-kalkulatoren. Da får du listet opp de billigste alternativene, og kan vurdere om du kan tilpasse deg til begrensningene som finnes for det abonnementet du velger. Valgene du må ta stilling til er hvor mye data du bruker, hvor ofte du ringer og hvor mange SMS du sender. Det kan være flere kriterier som du synes er viktige, men dette er de viktigste som skiller mellom de forskjellige abonnementene. Når du klikker deg inn på de alternativene du liker best, kan du sjekke flere detaljer i forhold til eventuelle andre kriterier du synes er viktige.

Data-trafikk

For de fleste er det data-trafikken som vil utgjøre de store prisforskjellene. Mange abonnementer har i dag ganske mye inkludert taletid og SMS, og da er det data-trafikken som avgjør hva du trenger. Men det finnes likevel situasjoner hvor det er taletid og SMS som er viktigere. Dette kan ofte variere en del mellom forskjellige aldersgrupper, eller i forhold til om det er et abonnement som skal brukes privat eller som jobb-abonnement. En mobilabonnement kalkulator vil hjelpe deg å velge uansett hva som er viktig for deg. Ungdom vil som oftest føle at de har behov for data-trafikk, da de bruker flere tjenester som innebærer deling av bilder og video, samt at de oftere ser film på et mobilabonnement. De som var passert 18-20 år når disse tjeneste kom, har fortsatt å benytte abonnementet slik de har brukt det i lang tid. Likevel er det også en stor andel over 18-20 år som bruker en del av disse tjenestene, og dermed har behov for å øke kriteriet for data-trafikk for mobilabonnement-kalkulatoren for å finne det abonnementet som er mest riktig for dem.

Samtaler og SMS

Mange leverandører inkluderer en god del samtaler og SMS. Fastprisabonnementer som inkluderer en god del samtale-trafikk og SMS-er, er blitt mer vanlige i dag enn det er å benytte løsninger med priser som justeres etter bruk. Men datatrafikken bruker fortsatt å være inndelt i nivåer slik at abonnementene har forskjellig pris avhengig av hvor mye data du trenger. Med mobilabonnement-kalkulatoren vil du se dette raskt, og du finner frem til abonnementet som passer best for deg og som likevel er billig.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (Ingen vurderinger ennå)
Loading...