Flere filtre

{{ctrl.activeAdditionalFiltersCount()}}

Mobilabonnement kr 99

1
Databruk

Databruk

GB/mnd
0 GB 30 GB
2
Taletid

Taletid

/mnd
Fri tale
0 min Fri
3
SMS-bruk

SMS

SMS/mnd
Fri SMS
0 SMS Fri

Passende mobilabonnement til ditt forbruk

Viser {{ctrl.itemVisible()}} av {{ ::ctrl.list.length }} resultater.

Sortering: 

Mobilabonnement kr 99

Du har muligens ikke innsett hvor mye et mobilabonnement kan koste deg over ett år. Når du velger et abonnement så er det 3 ting du burde se etter: databruk, ringeminutter og tekstmeldinger, selv om mesteparten av abonnementer tilbyr fri bruk at tale og SMS. Her er noen strategier for å få de beste mobilabonnement kr 99 – altså til under 100 lappen:

Sammenlign priser på mobilabonnement kr 99

Du vet sikkert at forskjellige tjenester har forskjellige priser. Det finnes ulike nettsider som lister opp alle disse ulike tjenestene og deres priser. Dette gjør det mye enklere å finne ut hvor mye du sparer eller taper på din nåværende mobiltjeneste. Du må finne ut hvordan du eller din familie bruker mobilabonnement for å så finne det som passer dine behov best. Selvfølgelig, om du trenger 20 gigabytes med mobildata hver måned, så er det nesten umulig å finne noe under 100 lappen.

Dekning på mobilabonnement

Siden Telenor og Telia står for all dekning i Norge (og diverse andre land), så er det viktig å se på dekningskart når du skal tenke på å bytte abonnement. Dette er særdeles viktig om du bor i områder hvor dekning er minimal.

Les mellom linjene

De billigste abonnementer har vanligvis begrensinger på ringeminutter og SMS så det er veldig viktig å følge nøye med når du bestiller billige abonnementer. En annen ting som du burde være OBS på er den reduserte hastigheten på abonnementer; hvor firmaer sparer penger på å redusere hastigheten. Du må virkelig passe på, siden selv om det står 4G, så er det mulig at det ikke er hastigheten du tror det er. Vær forsiktig når du skal ha mobilabonnement kr 99!

Mobilabonnement kr 99 i ferien

Om du leter etter et abonnement som bare skal bruke i ferien, så er det viktig å allerede vite hvordan du skal planlegge å bruke det før du drar på ferie siden dette kan bidra til å redusere prisen på abonnementet. Tenk om du bare kjøper en i farten og det abonnementet ikke engang støtter dekning på det stedet du skal reise. Kort sagt, så vil det ikke bli billig. Selv om planlegging og undersøking ikke er inkludert som en hovedkategori, så er det antydet at alle ting nevnt i dette innlegget krever egen undersøkelse.

Fremtiden for tunge mobilbrukere ser lyse ut. Over de neste 10 årene, så er det forutsatt en revolusjon for mobilabonnementer som vil tilby utrolige hastigheter til umulig lave priser. Men, mens vi venter så må vi bare holde ut med en hundre lapp per måned.

Familiepakker

Om du ønsker å bestille mobilabonnement for deg og hele familien, så er det mange tjenester som tilbyr familie rabatt. Om du er med i en nær familie, så kan dere bestille mobilabonnement for alle for å spare penger. Selvfølgelig, så er det forskjell på hva disse tjenestene tilbyr, så du må undersøke hva som passer best for deg og din familie.

Om du ønsker en pakke alene, så vil du vanligvis kunne få fritt bruk av tale og SMS og omtrent 5 gigabyte i måneden under 99kr. Om du ikke har hastverk på å skaffe deg et nytt abonnent, så er det viktig å se etter prisendringene som ofte kan ta plass på grunn av konkurranser blant firmaer.

Hos noen, så er spill viktig I en mobil. Du burde kunne ha mye nok mobildata til å kunne nyte spill eller musikk i noen timer. Du trenger mye nok mobildata til å vare en god stund. Til slutt så er det alltid viktig å se over og å alltid holde seg oppdatert siden priser kan drastisk endres på en veldig kort periode.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (1 230 stemmer, 5,00 i snitt )
Loading...
Mobilabonnement kr 99

Sammenlign mobilabonnement kr 99 med vår gratis kalkulator!