Flere filtre

{{ctrl.activeAdditionalFiltersCount()}}

Mobilabonnement uten kredittsjekk

1
Databruk

Databruk

GB/mnd
0 GB 30 GB
2
Taletid

Taletid

/mnd
Fri tale
0 min Fri
3
SMS-bruk

SMS

SMS/mnd
Fri SMS
0 SMS Fri

Passende mobilabonnement til ditt forbruk

Viser {{ctrl.itemVisible()}} av {{ ::ctrl.list.length }} resultater.

Sortering: 

Mobilabonnement uten kredittsjekk

Ved hjelp av vår gratis kalkulator har vi sammenlignet alle mobilabonnement i Norge. De fleste er mobilabonnement uten kredittsjekk. Rangeringen er delt opp i ulike kategorier etter behov for data, tale og SMS. Dessuten er det slik at data, SMS og MMS er som regel inkludert i mobilabonnement uten kredittsjekk så det kommer an på data. Prisene du ser i vår sammenligning, hensyntar ikke gebyrer for ytterligere tjenester slik som f.eks. fakturagebyr og så videre. Prisene oppdateres flere ganger i uken, noe som gjør vår sammenligning av mobilabonnement uten kredittsjekk velegnet. Her finner du en liste over alle mobiloperatører i Norge.

Mobilabonnement uten kredittsjekk for under hundrelappen

Blant mobilabonnement uten kredittsjekk i kategorien under kr 100 er det flere operatører som sloss om tetplassen. Dessuten kommer Hello og Ice.net seirende ut av duellen, og vi må nok konkludere med at Hello stikker av med seieren med en veldig knapp margin. Deres billigste mobilabonnement koster kr 98 og kommer med 1 GB datakvote, mens det tilsvarende abonnementet fra Ice koster én krone mer. Ferske undersøkelser viser at de fleste nordmenn surfer for mer enn 1 GB eller altså 1000 MB, men skulle du være i tvil om hvor mye data du faktisk behøver, anbefaler vi deg å ta en titt på vår datakalkulator. Det er et snedig verktøy som kan være til stor nytte for deg som er usikker på sin databruk. Konkurrentene til Hello og Ice i denne priskategorien tilbyr omtrent 250 MB til samme pris, noe som ikke strekker til for å sjekke e-post på daglig basis engang.

Beste mobilabonnement for under tohundrelappen

Du gjettet riktig hvis du sa at Hello hadde det billigste mobilabonnementet til mindre enn kr 200. Med 3000 MB eller 3 GB til rådighet nøyer de aller fleste seg. I tillegg kan du kjøpe ytterligere datapakker, skulle behovet oppstå. Disse betales for separat mot en engangspris som er relativt rimelig. Man bør selvsagt unngå å streame film eller musikk med mobildata, og bruke Internett i mobilen kun til elementære behov. Har du behov for mye data på farten, bør du se på mobilt bredbånd.

Mobilabonnement uten kredittsjekk – mindre enn kr 300

Også i denne kategorien er det nok en gang Hello som havner på første pallplassen. De tilbyr et mobilabonnement uten kredittsjekk til under kr 300, noe som er langt bedre enn det tilsvarende tilbudet blant konkurrentene. Til og med kan de lokke med fri fart, altså en teoretisk hastighet på opptil 100 Mbit/s, men dette avhenger av dine lokale forhold. I vår sammenligning er ikke ytterligere faktorer som kundeservice eller bindingstid tatt med. Som tidligere nevnt er det lurt å finne ut av hvor mye data man har behov for før man kjøper nytt mobilabonnement. Mange slipper å informere seg om sin egen databruk og ender med å betale for mye for noe de faktisk ikke trenger. Hvis du ønsker å gjøre et opplyst valg, bør du sjekke vår databeregner. Uansett bør man alltid følge med sin MB-teller på telefonen, evt. kan du finne informasjon om dette hos din mobiloperatør.

Vi gjør oppmerksom på at noen mobiloperatører foretar kredittsjekk av potensielle/nye kunder. Dersom du ser etter et mobilabonnement uten kredittsjekk, er Hello, Komplett eller Ice.net de beste alternativer å velge mellom. Vi ønsker å presisere at vi ikke har hensyntatt alle faktorer i oversikten, f.eks. ytterligere kostnader, roaming, priser for mobiltelefoni i utlandet, osv. Du bør også vurdere dekningsforhold der du bor, vi henviser til dekningskartene du finner på forsiden.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (2 221 stemmer, 5,00 i snitt )
Loading...

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (2 221 stemmer, 5,00 i snitt )
Loading...
Mobilabonnement uten kredittsjekk

På Mobilabonnement1.no kan du sammenligne mobilabonnement uten kredittsjekk.