Altibox

Altibox tilbyr kontantkort, men tilbyr også en mobil løsning for fasttelefon-kunder via IP-telefon. Måten de gjør dette på er å tilby deg muligheten til å ringe fra din mobiltelefon via en app mens du er tilkoblet et trådløsnett. På grunn av denne løsningen, vil det koste det samme å ringe uansett hvor du befinner deg. Det viktigste er at du har tilgang på et trådløsnett, og du kan ringe fra hvor som helst. Grunnen til at det ikke er forskjell i pris uavhengig av hvor du ringer fra, er at du ikke bruker GSM-nettet. I realiteten er denne løsningen trådløs tilgang til ditt fasttelefonabonnement.

Fordeler med Altibox mobilabonnement

Fordeler med Altibox mobilabonnement er at man med appen kan ringe fra hvor som helst og ikke trenger bekymre seg for at man vil få andre kostnader enn om man ringte hjemmefra. Du vil også raskt få tilgang til ny funksjonalitet i form av oppdatering på appen slik at du raskt kan ta i bruk eventuelt nye tjenester som tilbys. Ved at tjenesten tilbys som en app, har Altibox stor frihet innenfor sine rammer om hvilke tjenester de kan tilby.

Tips: Sammenlign alle mobilabonnement her!

Svake sider med Altibox mobilabonnement

Svake sider med Altibox er at de kun har kontantkort i form av tradisjonelle abonnement. Om du benytter appen de tilbyr, vil det bety at du er bundet til steder der du kan finne et trådløsnett for å ringe. Om du skal motta samtaler, vil det samme være gjeldende, med mindre du kombinerer dette med kontantkortet deres. Med appen må du være påkoblet et trådløsnett for å motta eller foreta samtaler. Som et mobilabonnement, er appen en ganske begrenset løsning, men som en utvidelse av et fasttelefon eller IP-telefoni-abonnement, så er dette en ganske fleksibel løsning i forhold til å kun kunne bruke fasttelefon hjemme eller kun bruke deres kontantkort.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (111 stemmer, 3,80 i snitt )
Loading...