Chili Mobil

Sortering: 

Om Chili Mobil

Chili Mobil startet i 2012 for å utfordre prisene på det norske mobilmarkedet. De mener prisene for mobilabonnementer i Norge er dyre, og ønsker dermed å ta opp konkurransen for å redusere prisene for kundene. De tilbyr abonnementer som er tilpasset de fleste sine behov for datatrafikk. Du kan kjøpe et billig abonnement med lite datatrafikk om du ikke har behov for å bruke data mye, eller du kan investere litt mer og kan da få et abonnement som dekker behovet for datatrafikk hos de fleste.

Fordeler ved å benytte Chili Mobil

Ettersom Chili Mobil satser på å tilby mobilabonnementer som er billigere enn konkurrentene sine, finner du billige abonnement hos dem som inkluderer alt fra litt datatrafikk, 250 MB, helt opp til 25 GB. Alle abonnementene tillater deg å legge til muligheten for å benytte det i hele EU. Da de bruker nettet til Telenor, får du dekningen som følger med dette. På alle abonnementene, utenom basis, for du fri bruk av tale og SMS inkludert i abonnementet. I tillegg gir de kundene mulighet til å teste ut høyere mobilhastighet uten ekstra kostnad resten av 2016. Chili Mobil er et uavhengig mobil-selskap som gjør at de kan velge nettverk etter hva som er best og billigst for kundene til en hver tid.

Heller ikke Chili Mobil er uten ulemper

Som de fleste andre av de små mobil-selskapene, har ikke Chili Mobil eget nettverk. Dette er en fordel ved at de står fritt til å velge hvilket nett de skal bruke, men det betyr også at de ikke kan kontrollere nettverket selv. For eksempel om det er utfall på Telia sitt nett, så vil også de ha utfall. Da er de avhengige av Telia for å fikse feilen.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (109 stemmer, 5,00 i snitt )
Loading...