Komplett

Sortering: 

Om Komplett Mobil

Komplett mobilabonnement er en del av Komplett Group og er lansert på markedet i 2016. Deres spesielle fortrinn, er at kundene selv kan aktivere fri bruk i EU når de ønsker det for alle deres abonnementer. Med denne løsningen, MobiFlex, har du frihet til å sikre at du kan benytte mobilen i utlandet uten å være bekymret for at regningene skal bli skyhøye av den grunn. De satser ellers på abonnementer som inkluderer datatrafikk i forhold til dine behov. Det er enkelt å finne frem blant abonnementene de tilbyr på deres nettsider.

Fordeler ved å bruke Komplett mobilabonnement

Hos Komplett mobil er MobiFlex en unik fordel. Med denne løsningen kan du aktivere fri bruk i EU kun for de dagene du ønsker det. Dette gjør at du har full kontroll over mobilkostnadene dine når du er på reise, og kan raskt justere prisen på abonnementet tilbake til vanlig pris når du kommer hjem. Ønsker du å ha fri bruk i EU inkludert hele tiden, er det også mulig. Det kan være en stor fordel om man stadig er på reise i EU i forbindelse med arbeid, for eksempel. Abonnementene deres har datatrafikk på inntil 20GB inkludert, avhengig av hvilken pris du velger. Siden de også er en frittstående leverandør, så står de fritt til å velge det mobil-nettverket som gir best pris for kundene til enhver tid. I dag benytter de Telenor sitt mobilnett.

Komplett mobilabonnement har også svake sider

En svak side med Komplett mobil, er at de er helt ferske på markedet. Men selv om de er nye på markedet, har de solide eiere i ryggen som ønsker at dette skal være et attraktivt tilbud for sine kunder.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (577 stemmer, 0,02 i snitt )
Loading...