NextGenTel

Om NextGenTel mobiloperatør

NextGenTel er et mobilselskap fra Bergen som tidligere tilbød mobiltelefoni, men de avviklet tilbudet av NextGenTel mobilabonnement til privatkunder i løpet av 2017. De tilbyr fremdeles mobilt bredbånd og fasttelefoni til kunder i Norge. De brukte Telia sitt nettverk. Deres priser var fra kr 99 pr. mnd til kr 359 pr. mnd og hadde fri bruk av tale, SMS og MMS på nesten alle sine abonnementer utenom det billigste. Sitt billigste abonnement tilbød de som et alternativ til dem som ikke har store behov for faste inkluderte ringeminutter, datatrafikk og som i tillegg ikke trenger spesielt høy datahastighet. Det var begrenset til 5 Mbps. Man kunne velge om man ønsket å ha et abonnement som inkluderte datatrafikk og tale også i EU. Når man er i utlandet, kan det raskt bli dyrt med samtaler og datatrafikk om man skal betale frie roaming-priser, og mange tenker ikke over hvilket selskap de er tilkoblet, men med inkludert trafikk og samtaler, så blir dette vesentlig enklere.

NextGenTel mobilabonnement fordeler

NextGenTels fordeler er at de tilbyr abonnementer med flere alternative inkluderte datamengder, og i tillegg tilbyr de abonnement som har inkludert tale og datatrafikk i EU. Sistnevnte er en stor fordel for personer som reiser mye i jobb eller privat. Abonnementet deres, Litt Bruk, er et abonnement som har relativt lite inkludert, men som egner deg for dem som vil være tilgjengelig og bare ønsker et billig mobilabonnement. NextGenTel står fritt til å velge det mobilnettet som gir kundene billig og bra alternativ til en hver tid.

Svake sider ved NextGenTel mobilabonnement

Svake sider med NextGenTel er at deres abonnementer ikke inkluderer høyere datatrafikk enn 5 GB. Med stadig større antall apper som krever en del datatrafikk, så begynner dette å bli litt lite datatrafikk for de fleste sine behov.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (40 stemmer, 4,00 i snitt )
Loading...