PepCall

Sortering: 

Om PepCall mobiloperatør

PepCall ble startet i 2014 av tre treningssenter-medeiere og gründer, Svenn Jarle Simonsen, Kjetil Tveter og Ståle Angel. De ønsket å bygge opp et selskap for å utfordre de to dominerende selskapene i markedet. De oppdaget at de fleste leverandørene kun tilbyr abonnementer med faste datapakker, som betyr at kundene må vite nøyaktig hva de bruker før de bestiller. PepCall ønsket et tilbud som tilpasser seg bruken slik at kundene har et godt abonnement uansett hvor mye de bruker av data. Abonnementet tilpasser kostnaden til bruken av data.

Fordeler ved PepCall mobilabonnement

PepCall sin største fordel er at de tilbyr spesielt et abonnement, Auto, som tilpasser kostnaden til kundens databruk, i stedet for å kun gi tilbud om forhåndsdefinerte pakker. Men i tillegg tilbyr de forhåndsdefinerte pakker slik at du kan betale en fast kostnad for abonnementet om du heller ønsker det. Det er ikke like enkelt for alle å vite hvor mye data man bruker slik at man kan finne ut nøyaktig hvilket abonnement man trenger. Det er en stor fordel at nettsidene deres raskt gir en oversikt over hvilke abonnementer de tilbyr.

Svake sider hos PepCall

Som de fleste av de mindre telekom-leverandørene, så er også PepCall avhengig av nettet til et annet selskap. Det er kostbart å bygge eget mobilnett og derfor er dette eneste alternativet til de mindre selskapene. Dette kan også være en fordel, da man da står fritt til å velge mellom nettverkene til Telia og Telenor og kan velge det som er billigst og best for sine kunder. En annen ulempe er at fastprispakkene har en lav maksgrense for dataforbruk i forhold til dagens markedskrav. Brukernes behov for inkludert dataforbruk øker stadig. Ny teknologi tillater raskere overføring av data, som også betyr at kundene bruker mer data.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (45 stemmer, 1,09 i snitt )
Loading...