Saga Mobil

Sortering: 

Om Saga Mobil

Saga Mobil er en mobiloperatør som er lokalisert i Nord-Norge. Nord-Norge har vært ikke et stort nok fokus hos andre firmaer, som er grunnen til at Saga Mobil tok på seg denne oppgaven. Saga tilbyr god hastighet, fri tale, SMS og MMS til konkurransedyktige priser. De har et kundesenter i Bardu og et salgskontor i Mo i Rana.

Saga har god hastighet året rundt med 4G+ dekning hvor du kan surfe nettet på en teoretisk hastighet på opptil 450 Mbit/s. Saga fokuserer også på å gi best mulig dekning uansett hvor du er. Sagas kundeservice er tilpasset til å være en hyggelig opplevelse samt å hjelpe deg med det du trenger å vite.

Sagas motto er å få en følelse av familie, og at alt skal være enkelt og greit for kjøperen. Du har muligheten til å følge Saga på sosiale medier som Facebook, Twitter og Linkedin for en mulighet til å få med deg enhver endring eller nyhet så fort som mulig.

Snart så blir bedriftsnett lansert. Du kan erstatte alt strev med en enkel å bruke app på smarttelefonen. Dette gjør hverdagen for bedrifter mye enklere og det lagrer alt på en organisert måte, og med ett klikk så kan du gjøre alt du kunne gjøre med flere timers undersøkelse og arbeid.

Fordeler med Saga Mobil mobilabonnement

Saga er muligens det beste tilbudet for kjøpere i Nord-Norge. Det å kjøpe hos Saga betyr å bli med i en familie hvor du får gode tilbud til gode priser. De har en skyhøy hastighet som gir deg mange muligheter til å surfe på nettet. Med denne hastigheten kan du enkelt se på filmer og serier i HD.

Saga har et stort potensial til å bli den store tingen i Nord-Norge, men det krever støtte fra både kommunen og kundene. Jo mer støtte de får, jo større er sjanser for at Saga blir en suksess.

Kundeservicen er hyggelig, hjelpsom og hjelper deg med å få resultatene du ønsker på så kort tid som mulig. Åpningstidene på kundeservicen er fra Mandag til Fredag: 08-16, men du kan også sende epost når som helt og få svar innen arbeidstidene.

Om du er usikker på om du har dekning til å få mobildata, så kan du bare sjekke dekningskartet på nettsiden til Saga Mobil. Dette dekningskartet viser deg hvilken hastighet du kan forvente på adressen du skrev inn eller din nåværende posisjon.

Ulemper med Saga Mobil mobilabonnement

Saga er ikke en spesielt stor mobiloperatør som heller ikke har den største variasjonen i tilbud. Om du er et langtids medlem, så er det ikke mange spesielle tilbud. Siden firmaet ikke er stort, så er det ikke veldig mange til å jobbe med eventuelle problemer som gjør at problemet kan ta lang tid å bli fikset. Mobilnettet kan også av og til være ustabilt.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (325 stemmer, 0,04 i snitt )
Loading...