Talkmore

Sortering: 

Om TalkMore

Talkmore ble startet opp i 2004, og med Talkmore sine daværende 60000 kunder ønsket Telenor å kjøpe dette selskapet for å etablere seg på lavprismarkedet. Derfor tilhører Talkmore mobilabonnement i dag Telenor. Telenor har valgt å la selskapet drive videre med samme organisering og samme abonnementer som man startet med. Talkmore blir kun solgt på deres nettsider og er dermed ikke å få kjøpt i butikker. Datapakkene de tilbyr er Fritt3000, Fritt5000 og Fritt12000, i tillegg til at de har Fritt1000. I dag har de to måneder tilbud på alle pakkene utenom Fritt1000 som tilsier at du får de to første månedene for kr 99 pr. mnd. Talkmore tilbyr utenlands datapakker etter behov slik at du skal kunne ha kontroll over utgiftene når du er i utlandet.

Talkmore sine fordeler

Fordeler ved Talkmore mobilabonnement er at de har fri tale, SMS og MMS på alle sine abonnementer, som gjør at eneste forskjellen på deres abonnementer er at de har forskjellige størrelser på datapakkene. Det gjør at det er enkelt å velge hvilket abonnement du burde ha. I tillegg har de en Familie-løsning som gjør at du får en felles faktura for hele familien.

Svake sider med Talkmore mobilabonnement

Ulemper med Talkmore er at de er bundet til Telenor sitt nett og står ikke fritt til å velge i forhold til hva som er det rimeligste for deres kunder. Dette følger med det faktum at de er heleid av Telenor. En annen ulempe er at de med 12 GB på største inkluderte datapakke ikke kan konkurrere med de som tilbyr mest data inkludert i abonnementet. I dag kreves det mer og mer dataoverføring i forhold til nye tjenester som streamer video, for eksempel. Disse blir mer og mer populære med raske nettverk, og dermed er behovet for data høyere enn før.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (102 stemmer, 5,00 i snitt )
Loading...