Telenor

Sortering: 

Om Telenor

Telenor ble startet som Telegrafvesenet og var en statlig bedrift. Først i 1992 startet omstillingen av selskapet når selskapet ble fristilt fra Regjeringens styringsrett. Inntil 1998 har Telegrafvesenet, som senere ble Televerket, hatt monopol på fastlinje-telefoni i Norge. Netcom startet å bygge opp et nett for GSM mobiltelefoni i 1994, som Telenor fulgte opp måneden etter. Siden har giganten Telenor raskt bygget seg opp til å ha den største markedsandelen i Norge, og i dag er andelen på 50%. Telenor tilbyr sine lavpristjenester gjennom datterselskapet Talkmore, og sin ungdomssatsing gjennom Djuice. På denne måten treffer de de fleste markedssegmenter. Telenor sine egne abonnementer koster fra kr 249 til kr 799kr/mnd hvor det dyreste abonnementet inkluderer 60GB per måned med datatrafikk. Med denne datamengden dekker man behovet til de fleste kunder, og ikke mange andre tilbyr høyere datatrafikk en dette.

Telenor sine fordeler

Fordeler med Telenor er at du, via deres datterselskaper, har tilbud om abonnementer innenfor det segmentet du har behov for. Ønsker du lavprisabonnement, kan du benytte Talkmore, Ungdomsrettede abonnementer kan benytte Djuice, og trenger du høy datatrafikk inkludert i abonnementet kan du benytte Telenor sine egne abonnement. Tilgang på relativt høy datatrafikk på det dyreste abonnementet, kan være en stor fordel om du benytter mye data. Mange tjenester i dagens samfunn bruker mye datatrafikk, og da er det en fordel å kunne velge et abonnement som har mye datatrafikk inkludert. Du har ingen bindingstid på Telenor sine FRIHET-abonnement, og datatrafikk som inkluderes gjelder også i EU/EØS.

Svake sider med Telenor mobilabonnement

Svake sider med Telenor er at du kun har tilgang på Telenor sitt nett. Man kan ikke tilpasse nettet som brukes til det som er mest praktisk for kunden på annen måte enn å bygge ut sitt eget nett.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (103 stemmer, 5,00 i snitt )
Loading...