Telio

Fordeler

  • Konkurransedyktige priser på mobilt bredbånd
  • Miniruter til kr 299 / mnd uten binding

Ulemper

  • Tilbyr ikke mobilabonnement

Selskapsinfo

Etableringsår: 2003
Nettverk: Telia
Eier: NextGenTel Holding ASA
Hovedkontor: Harbitzalleen 2A, 0275 Oslo
Hjemmeside: www.telio.no

Telio

Mobilt bredbånd

Om Telio

Telio ble startet i 2003 og tilbød da i hovedsak IP-telefoni på det norske markedet. Med totalt 200000 kunder så er de det nest største selskapet på IP telefoni i Norge. Telenor er det eneste selskapet med flere kunder innen IP-telefoni. I 2012 ønsket daværende TeliaSonera å selge Nextgentel da selskapet som drev i hovedsak med bredbånd i norske hjem, ikke passet inn i porteføljen med hva TeliaSonera ønsket å satse på. Med dette fikk Telio fordelen av å også tilby bredbånd, og med sitt samarbeid med Tandberg, laget de sin egen plattform for å tilby IP-telefoni, samt andre tjenester som nå ble relevante med oppkjøpet av Nextgentel.

Telio tilbyr også mobilabonnementer til norske kunder over Telia sitt nettverk. Telio deler opp sine abonnement litt annerledes enn andre tilbydere. De tilbyr et abonnement for LITT BRUK, som inkluderer 150 ringeminutter, 150 SMS, 150 MMS og 150MB datatrafikk hver måned som et abonnement for dem som kun ønsker et billig abonnement og ikke bruker mye data eller annet. I tillegg har de FRI BRUK hvor du kan velge hvilken datamengde du vil ha inkludert opp til 15GB/mnd. Utover det kan du velge hvor mye utenlandstrafikk du vil ha inkludert, enten per land, eller med Superpakka.

Telio mobilabonnement fordeler

Fordeler med Telio er at du kan velge abonnementer hvor du har stor frihet til inkluderte ringeminutter til utlandet. Du kan også velge en utenlandspakke som inkluderer EU/EØS. Telio står fritt til å velge det mobil-nettet som gir de beste prisene til kundene.

Svake sider med Telio

Nettsidene er noe mer knotete å finne ut av enn de er for konkurrentene, men dette er en ulempe man får når valgfriheten blir stor. Det gjør at du trenger å bruke noen minutter mer for å bestille abonnementet, men som kan være akseptabelt for å få skreddersydd ditt abonnement.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (101 stemmer, 5,00 i snitt )
Loading...