Telipol

Sortering: 

Om Telipol

Telipol har siden 2005 eksistert som en av de små mobiloperatørene for å utfordre et marked som stort sett er styrt av et fåtall av aktører. De er en uavhengig leverandør, noe som gir dem fleksibilitet til å tilpasse sine tjenester til det som passer best for kundene deres. Målet deres er å tilby gode løsninger til en rimelig pris slik at du kan nyte godt av fleksibiliteten med en aktør som utfordrer det tradisjonelle mobil-markedet.

Telipols fordeler

Hos Telipol finner du et lite antall med abonnement-alternativer som gjør at du raskt får oversikt over hva de tilbyr. Ved å benytte produkter som passer best for deg, vil du få rimelige løsninger hos dem. Hvilken type abonnement du trenger, avhenger av hvordan du bruker mobilnettet, og hvilken av pakkene som passer best for deg bestemmes av dette. Dette er en enkel og fleksibel mobil-leverandør som tilbyr deg akkurat det du trenger. Du får enkelt portert ditt eksisterende nummer over til dem når du bestemmer deg for å bytte, og du vil få tilsendt et nytt SIM-kort som raskt får deg over på deres abonnement. Selv om antallet abonnementer er begrenset, har de likevel delt dem opp såpass at du kan få redusert prisen om du bruker lite data på abonnementet ditt. Du har ikke bindingstid, noe som gjør at du hele tiden står fritt til å velge en annen leverandør om du ikke er fornøyd.

Telipol mobilabonnement har også noen svake sider

Som hos alle leverandører, vil du også finne svake sider ved å benytte Telipol mobilabonnement. For eksempel har de ikke et eget mobil-nettverk. Det vil si at de selv ikke kan påvirke den teknologiske utviklingen. Dette kan også være en fordel, da de dermed ikke har store utgifter med å vedlikeholde et eget nettverk. De kan da også stå fritt til å forhandle avtaler med den leverandøren som tilbyr best nettverk i forhold til kundene deres.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (104 stemmer, 4,13 i snitt )
Loading...