Finn beste mobilt bredbånd

1
Databruk

Databruk

GB/mnd
0 GB 200 GB
2
Hvilken router ønsker du?

Router

Passende mobilt bredbånd til ditt forbruk

Sortering: 

Mobilt bredbånd fri bruk

Flere har etter hvert blitt veldig glad i å streame lyd og video på sine mobile enheter, og ønsker løsninger for å kunne streame fritt innenfor sitt mobilabonnement. I tillegg blir mobilt bredbånd fri bruk mer og mer relevant når mange vurderer å erstatte DAB+ med bruk av internettradio i bil. Det ville bety at mange ville kunne bruke sine mobiltelefoner eller andre mobile enheter til å få radio i bilene når FM-nettet slukkes. Men foreløpig er ikke mobilt bredbånd fri bruk blitt en realitet. OneCall gjorde et forsøk på å tilby mobilt bredbånd fri bruk, men i dag er ikke dette abonnementet lenger i deres sortiment. I stedet finner du løsninger som tilbyr deg fri bruk av data i prøveabonnement slik at du kan bestemme hvor mye datatrafikk du trenger i et fast abonnement. De tilbyr også 4 måneders fri internettradio til nye abonnements-kunder for å hjelpe deg med å komme i gang med internettradio i stedet for DAB+ i bilen når FM-nettet slukkes.

Mobilt bredbånd fri bruk er ønsket av mange brukere

Mobilt bredbånd fri bruk er dermed fortsatt et begrep som tilbys med begrensninger. Selv innenfor de begrensede periodene du kan få fri bruk, så strupes hastigheten når du når en viss grense. Innenfor prøveabonnementet til OneCall, er denne grensen satt til 50GB. 50GB gir deg muligheten til å streame en god del video, men det er som nevnt foreløpig kun et midlertidig tilbud da det faste fri data-abonnementet ble fjernet fra OneCalls tilbud.

Mobilt bredbånd fri bruk
Mobilt bredbånd fri bruk kan du enkelt sammenligne med vår gratis kalkulator!

Tidligere løsninger for mobilt bredbånd fri bruk ble tatt bort

Mobilt bredbånd fri var en løsning som ble tilbudt av OneCall. Men siden den gang har behovet for streaming på nett eksplodert, og man kan lure på om dette er grunnen til at dette abonnementet ikke lenger tilbys. Man må også merke seg at prisoppdelingen på datatrafikk ble innført av teleoperatørene som et svar på at konkurransen tvang dem til å tilby fastpris på tale, SMS og MMS, noe telegigantene fryktet, da dette ville redusere muligheten for å øke inntjeningen per kunde i et markedet som er mettet og alle kundene man får må man ta fra en konkurrent. I dag er det vanskelig å finne noen mobiloperatør som tilbyr mobilt bredbånd fri bruk i Norge. Men vil dette bli en del av fremtiden? Det er absolutt et ønske fra kundene. Er man i ferd med å endre prisoppdelingen til at forskjeller i abonnementer blir på hastighet i stedet for mengde data? Når man sjekker hos telegigantene, så spesifiserer de i dag at abonnementene har fri fart. Kan det bety at man i fremtiden vil tilby Mobilt bredbånd fri bruk og i stedet begrense farten på de forskjellige abonnementene?

Mobilt bredbånd fri bruk for å erstatte DAB+

Selv om OneCall ikke ønsker å tilby abonnementer med fri datatrafikk, så kommer de med tilbud til kundene som er bekymret for slukkingen av FM-nettet for å teste ut internettradio i bilen ved hjelp av mobilabonnement. Men abonnementet har en begrensning. De frigir kun datatrafikken i en periode på 4 måneder slik at du kan prøve dette. Etter det, må du tilbake til et av deres faste abonnementer. De tilbyr med andre ord ikke mobilt bredbånd fri bruk, men gir deg en midlertidig løsning som tillater fri bruk.

Fri bruk inkludert i prøveabonnement

Prøveabonnementene til OneCall er det nærmeste man i dag kommer mobilt bredbånd fri bruk. Man vil kunne få teste abonnementene med fri bruk inntil man bestemmer seg slik at man kan finne ut hvor mye datatrafikk man trenger i et abonnement. Men mobilt bredbånd fri bruk er fortsatt ikke et tilbud på markedet, selv om du er villig til å la trafikken strupes etter du når en viss datamengde.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (551 stemmer, 5,00 i snitt )
Loading...