Flere filtre

{{ctrl.activeAdditionalFiltersCount()}}

Sammenlign mobiltelefonabonnement

1
Databruk

Databruk

GB/mnd
0 GB 30 GB
2
Taletid

Taletid

/mnd
Fri tale
0 min Fri
3
SMS-bruk

SMS

SMS/mnd
Fri SMS
0 SMS Fri

Passende mobilabonnement til ditt forbruk

Viser {{ctrl.itemVisible()}} av {{ ::ctrl.list.length }} resultater.

Sortering: 

Mobiltelefonabonnement

Mobilbruken er i stadig endring med ny teknologi som kommer på markedet, og bruk av datatrafikk fremfor vanlig tale er en økende trend. På grunn av stadig endring i tilgjengelige tjenester som bruker mobildata, og stadige forbedringer på hvordan tjenestene bruker data, så er det vanskelig for mange å vite hvilken type abonnement man må ha. De fleste tilbyderne av mobiltelefonabonnement skalerer abonnementene i forhold til hvor mye og hvordan du ønsker å bruke mobildata. Valgmulighetene er mange, og mobiltelefonabonnement endrer seg stadig for å holde følge med trenden.

Mange valgmuligheter

Med denne utviklingen er det ikke bare pris som er viktig. Også tilgangen på mobildata, da dette etter hvert er blitt den eneste faktoren som bestemmer hvilket abonnement du skal ha. Men man må følge med når man vurderer hva man bestiller. Hvis du går over inkluderte data, er det forskjellig pris hos de fleste leverandørene på tilleggs-data i mobiltelefonabonnementet ditt. Så hvis du er usikker på om du bestiller et abonnement med nok data, må du også vurdere hva du må betale om du går over.

Vurderinger ved valg av mobiltelefonabonnement

Selv om de fleste mobiltelefonabonnementene skaleres i forhold til datamengden du trenger, er det likevel en del faktorer du må vurdere når du skal bestemme deg for hvilket mobiltelefonabonnement du ønsker. For å finne det mobiltelefonabonnementet du trenger må du først og fremst bestemme hva du trenger. Datatrafikk er en ting, men du må også vurdere om den tilbyderen du velger har god dekning der du ofte befinner deg. For å bestemme det, må du vite hvilket mobilnett den tilbyderen du velger benytter. Har de god dekning i boligen din? I tillegg er det viktig å vite om du har dekning der du vanligvis ferierer, om du bruker å tilbringe ferier på samme sted. For eksempel kan det være greit å ha god dekning på hytta. Selv om mobilnettene har relativt god dekning, er det ikke uvanlig at dekningen kan være begrenset på noen steder for et mobilnett og andre steder for et annet.

Bruksmønster

Bruksmønster for et mobiltelefonabonnement vil variere fra person til person, i tillegg til at det kan variere over tid. Noen bruker mye datatrafikk en periode, og ellers veldig lite, men du bør vurdere hvordan du bruker data også i perioder når du ikke er hjemme. Om dere for eksempel benytter en hytte hver sommer hvor man ikke har tilgang på bredbåndsløsninger, så må man også ta høyde for om man trenger datatrafikk der. Mange bruker mye mer datatrafikk i ferier enn de gjør på hverdager hvor de kan benytte bredbåndet når de er hjemme. Det kan også være lurt å vurdere om du trenger datatrafikk når du er i utlandet. Dette er et punkt hvor det raskt kan bli dyrt om du ikke har et mobiltelefonabonnement som er tilpasset bruken din.

Priser

Priser på mobiltelefonabonnement varierer i forhold til hvilken tilbyder du velger. I tillegg vil prisen være veldig avhengig av bruksmønsteret ditt i forhold til mobiltelefonabonnementet. Trenger du mye datatrafikk, eller trenger du et abonnement hvor du har billig datatrafikk også i utlandet? Det er lurt å ta seg tid til å velge det rette mobiltelefonabonnementet. Selv om et mobiltelefonabonnement ser ut til å være billig, kan det bli dyrt om du ikke har tatt høyde for hvordan du bruker det.

Tips: Databeregner

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (1 121 stemmer, 5,00 i snitt )
Loading...
Mobiltelefonabonnement

Sammenlign mobiltelefonabonnement på Mobilabonnement1.no! Tjenesten vår er:

  • Komplett (alle abonnement er med)
  • Uavhengig
  • Gratis