Om

Mobilabonnement1.no er en uavhengig tjeneste som sammenligner norske mobilabonnement og telepriser. Hensikten ved denne tjenesten er å forsyne det norske forbrukermarkedet med nøyaktig og oppdatert informasjon om mobiltelefoni.

Samtlige mobilselskaper er inkludert i vår sammenligning, hvor ingen av dem betaler for sin representasjon i oversikten. Dette gjør tjenesten vår uavhengig.

Generelle forutsetninger for utregning

Kalkulatoren tar høyde for basispriser, datapakker, samt priser for ekstra taletid og SMS. For øyeblikket er ikke spesialnummer inkludert i beregningen. Kalkulatoren gir informasjon om surfehastighet og eventuell støtte for 4G. Opplevd hastighet varierer med lokale forhold.

For vår beregning av oppstartsavgift har vi lagt til grunn en gjennomsnittlig samtalelengde på 2,5 minutter. Vi gjør oppmerksom på at priser til utland og internasjonal gjesting ikke er inkludert i beregningen.

Finansiering

Tjenesten finansieres gjennom provisjoner som enkelte operatører betaler per etablert kundeforhold. Til gjengjeld viser vi deres logo samt en «Bestill nå»-knapp i oversikten.

Mobilabonnement1.no ble lansert i januar 2016 og drives av Jakob Englund. Tjenesten har i mellomtiden blitt lansert i Sverige, Danmark og Østerrike.

Innholdet ble sist oppdatert 20. februar 2018.