Flere filtre

{{ctrl.activeAdditionalFiltersCount()}}

Sammenlign telepriser her

1
Databruk

Databruk

GB/mnd
0 GB 30 GB
2
Taletid

Taletid

/mnd
Fri tale
0 min Fri
3
SMS-bruk

SMS

SMS/mnd
Fri SMS
0 SMS Fri

Passende mobilabonnement til ditt forbruk

Viser {{ctrl.itemVisible()}} av {{ ::ctrl.list.length }} resultater.

Sortering: 

Telepriser

Man kan oppnå svært store besparelser ved å sammenligne telepriser og velge det beste mobilabonnement. Riktignok bør særlig familier med flere medlemmer fokusere på riktig valg av telepriser, da det kan fort bli flere tusenlapper å spare på.

Hvilken operatør tilbyr laveste telepriser? Det korte svaret er at det er bruksmønsteret ditt som avgjør hvilket mobilabonnement som passer til deg. Vet du hva du bruker, kan du enkelt sammenligne telepriser med vår kalkulator som du finner lenger ned på denne siden. I dag har det seg slik at den viktigste faktoren når det kommer til telepriser, er data. Prisnivået er heller rimelig – man kan finne lave telepriser til cirka kr 200 med ubegrenset tale, SMS og litt data.

Telepriser bestemmes stort sett av prisen per GB, og det er også det du bør se opp til når du sammenligner telepriser. Riktignok finnes det også andre aspekter man bør ta i betraktning, og vi skal drøfte dem under i denne teksten.

Telepriser med fri bruk

Stadig flere mobilselskaper promoterer sine beste mobilabonnement og telepriser med «Fri bruk». Men er det virkelig slik at man kan bruke telefonen helt «fritt», eller finnes det visse øvre grenser?

Som man kan avlede av vår sammenligning av mobilabonnement og telepriser, er det slik at en rekke mobiloperatører tilbyr fri bruk av vanlige mobiltjenester. Imidlertid må man bemerke seg visse begrensninger. I all hovedsak gjelder fri bruk anrop og tekstmeldinger til andre numre i Norge. Dersom du skal ringe eller sende tekstmelding utenlands, må du fortsatt betale ekstra for det du bruker.

I denne anledningen kan vi også nevne spesialnummer som seeravstemming på ulike TV-kanaler, nummeropplysningstjeneste, m.m. Dette er kostnader som påløper utenfor fri bruk-tilbudet.

Laveste telepriser med høyt databruk

Nedenfor finner du en sammenligning av de beste mobilabonnement og laveste telepriser med høyt databruk. Bare oppgi den datamengden du har bruk for, og se de ulike alternative som kommer opp når du trykker «Sammenlign nå». Det er greit å legge merke til at datahastighet blir noe kraftig redusert etter at man har brukt opp datakvoten sin. Enkelte mobilabonnement fakturerer ekstra for at datakvoten har blitt brukt opp. Sjekk gjerne på din operatørs hjemmesider hva denne prisen ligger på.

Telepriser tilpasset forbruket ditt

Som vi har allerede nevnt, kan du bruke vår kalkulator for å sammenligne alle mobilabonnement og telepriser som per dags dato er tilgjengelig i Norge. Aller først bør du vite hva du bruker av data, tale og tekstmeldinger hver måned. Det kan være lurt å logge seg inn på din mobiloperatørs hjemmesider og inspisere din kontoutskrift for å se statistikk om ditt forbruk av SMS, ringeminutter, data og MMS.

Bestilling av nytt mobilabonnement

Bestilling av mobilabonnement vanligvis foregår via operatørens hjemmeside, hvor du blir bedt om å oppgi dine personalia, inkl. personnummer. Personnummeret er nødvendig for at vedrørende mobilselskap skal kunne finne ut din adresse. Dit skal også pakken med nytt SIM-kort sendes.

Din kredittvurdering blir også evaluert. Som regel får man resultatet av denne sjekken tilsendt i posten. En kredittsjekk foretas gjerne som en slags forsikring om at kunden er betalingsdyktig.

Like etter en vellykket bestilling vil du få en bekreftelse per e-post. Det nye SIM-kortet vil følge etter noen dager. Husk å oppgi til operatøren hva slags SIM-format telefonen din støtter, så det riktige SIM-kortet blir sendt ut.

1 stjerne2 stjerner3 stjerner4 stjerner5 stjerner (871 stemmer, 5,00 i snitt )
Loading...
Telepriser

Hvorfor bruke Mobilabonnement1.no til telepriser?

  • Tjenesten er 100 % uavhengig
  • Vi har sammenlignet samtlige mobilabonnement & operatører
  • Prisene blir oppdatert med jevne mellomrom